ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)29.3.09

Kurssimuistoja...

Meitä oli turistiopaskursseilla 22 opiskelijaa, ja tulimme hyvin erilaisista kulttuureista (Japani, Ranska, Filippiinit, Intia, Bulgaria, Venäjä, Espanja, Suomi, Arebiemiirikunnat...). Kouluttajanamme toimi tunisialainen Mouez, joka palkittiin vuoden parhaana turistioppaana Dubaissa v. 2007.

Kurssi oli upeasti toteutettu, motivoiva, käytännönläheinen. Kurssi antoi suuntaviivat ja tekniikan siihen miten opastetaan oikein, pikkutieto on sitten otettava selville itse. Kurssiin sisältyi mm. ryhmätöitä, esitelmien pitämisiä luokan edessä, opastusta bussissa, kiertelyä Dubain eri nähtävyyksissä sekä luentoja paikallisesta kulttuurista, historiasta, nähtävyyksistä ja islaminuskosta. Illoiksi sai paljon kotiläksyjä ja luettavaa kotiin. Yksi kokonainen kurssipäivä oli omistettu ensiavulle.

Minut saa vieläkin hymyilemään muisto siitä, kun paikalliset poikamme perinneasuissaan antoivat tekohengitystä ja sydänhierontaa alastomalle Anne-nukelle... Jonkinlaista kulttuurien ristiriitaa!

Ei kommentteja: