ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)29.3.09

Hiekkamyrskyä ja sadetta

Onko aurinko meidät hylännyt? Viikonloppu* sujui hiekkamyrskyssä ja sateessa. Uusi extreme-laji: lenkkeily hiekkamyrskyssä!

Kävimme perjantaina Dubai Mallissa italialaisella lounaalla. Ravintolamme oli Dubai Mallin tekojärven rannalla ja siitä oli kiva näkymä Burj Dubaihin. Sillan ylittämällä pääsi Old Townin puolelle moderneihin souqeihin, joissa kiertelimme jonkin aikaa. Mukava paikka viikonloppukävelyille.

Eilen olimme katsomassa Ibn Battuta Mallin vieressä Cirque du Soleil:n Alegria-shown. Upea esitys! Nyt on tullut tätä kulttuuria harrastettua, sillä viime viikolla kävimme myös tutustumassa muutamaan taidegalleriaan (Courtyard) Al Quozin kaupunginosassa. Etsimme galleriaa yli tunnin, teimme jopa kaksi u-käännöstä Sheikh Zayed Roadilla kuin ensikertalaiset. Mutta galleria oli kyllä sen väärtti.

Tänään olimme koko perhe luistelemassa Dubai Mallin sisäjäällä. Nuorinkin pysyi jo pystyssä (kun häntä työnsi tai veti!). Totesimme loisteliaista puitteista huolimatta kuitenkin pitävämme enemmän Al Nasr Leisurelandin jäästä, sillä luistimet ovat siellä paremmat, ja se on myös hinnaltaan edullisempi.

* Toim. huom.: viikonloppu on täällä perjantai ja lauantai!

Ei kommentteja: