ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)8.9.10

Onnen- ja kauhunhetkiäVihreän pellon reunalla
punainen villiunikko
värisee tuulessa.
Villi ja vapaa.
Ystävien nauru,
onnellinen hetki.
Sen minä talletan
mieleni sopukoihin
ensi kesään asti.

Loma hurahti ystävien häävalmisteluihin ja oman talon kunnostamiseen. Kiirettä, mutta kivaa kiirettä.

Olette varmaan kuulleet, että Dubaista Kölniin matkalla ollut UPS:n rahtilentokone Boeing 747-400 iskeytyi maahan Dubaissa viime perjantaina? Otimme uutisen vastaan kauhulla, sillä onnettomuuspaikka sattuu olemaan vajaan kilometrin päässä kodistamme. Kone oli naapureidemme mukaan lentänyt korttelimme ylitse noin 70 metrin korkeudella. Meillä oli onnea matkassa, toisin kuin koneen lentäjillä.

(Kuvaajina MMM6 ja MMM8)

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

No hui kamalaa! Teillä oli tosiaan onnea matkassa.

Unknown kirjoitti...

Nyt näin jälkeenpäin, kun noita ikäviä uutisia on tullut lentämiseen liittyen lisää. Onko tuosta onnettomuudesta/syystä uutisoitu siellä myöhemmin mitenkään ? Uutisilla tarkoitan noita nyt rahtikoneesta myös Dubaissa löytyneistä räjähteistä.

Kati kirjoitti...

Juuri tänään tuosta syyskuussa pudonneesta rahtikoneesta kirjoitettiin Gulf Newsissa. Mustat laatikot onnettomuudesta on tutkittu. Minkäänlaisia todisteita siitä, että koneessa olisi ollut räjähteitä, ei ole löydetty.