ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)22.8.10

Frankie's Italian Bar & Grill

Sen etsimiseen kului tasan 3 vuotta 4 vuorokautta 12 tuntia ja 40 sekuntia. Mutta vihdoinkin se löytyi. Yes! Pizza, jota ei ole hukutettu juustoon, jonka pohja on rapea ja hyvänmakuinen ja joka maistuu samanlaiselta kuin Italiassa. Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä - Frankie's Italian Bar & Grill (The Walk at the Jumeirah Beach Residence). Dubain parhaat pizzat!

Pitkästä etsinnästä huolimatta ei yhdestäkään italialaisesta ravintolasta täällä ole vielä löytynyt rakastamaani jälkiruokaa sabayonea. Ei auta itku markkinoilla. Mies toi Marsala-viiniä Italiasta. Tuumasta toimeen. Vatkasin vesihauteessa munankeltuaisia, viiniä ja sokeria, ja niistä muodostui - ah - niin ihana mousse. Makunautinto.

Lisää makunautintoja on tiedossa, sillä huomenna matkustamme kahdeksi viikoksi Belgiaan. Ohjelmistossa ainakin häät, paljon ihania jälleennäkemisiä ja paljon niitä ainoita oikeita frittejä, en vain vielä tiedä, millä kastikkeella. Palaan sorvin ääreen syyskuun puolella!

Ei kommentteja: