ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)2.10.09

Dubain metro, osa 2

Tänä aamuna päätin vihdoinkin käydä testaamassa metroa. Lupaus jätskipalloista Mall of the Emiratesissa sai auton takapenkin täyteen. Suuntana siis 2500 auton parkkipaikka ja metroasema Al Rashidiyassa. Jännitystä ilmassa.

Parkkipaikka kiinni. Metroasema kiinni. Metro kulkee perjantaisin vasta klo 14.00 alkaen. Ei voi olla totta! Pettymystä ilmassa.

Okei, metro ei kulje, mutta jätskipallot on saatava! Ajoimme Bin Souqat Centeriin, joka sijaitsee siinä aivan lähellä. Bin Souqat Center on pienehkö kaksikerroksinen ostoskeskus, jossa on tyypillisiä arabialaisia koru-, makeis-, vaate-, hajuvesi- ja taatelikauppoja, libanonilainen ravintolaketju "Automatic" ja muutama kahvila. Tässä ostoskeskuksessa on viehättävä kävellä, sillä sieltä saattaa toisinaan pongata paljon paikallisia perheitä ostoksilla.

Löysimme ne niin mieltä rauhoittavat jätskipallot. Äidille ekspresso ja päivän lehti. Metro jääköön toiseen kertaan.

Tämä juttu jatkuu siis joku päivä osalla 3. Ei kahta ilman kolmatta! Onneksi suomen kielestä löytyy aina joka tapahtumaan osuva sananparsi.

Ei kommentteja: