ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)4.7.09

Kesärentoilua

Lasten kesäloma on alkanut. Suvivirsi ja todistukset! Heinäkuu on helteinen. Kolmeen päivään emme ole raahautuneet kotoa kuin iltaisin uima-altaalle. Päiväsaikaan ei näitä kolmea saa ulos talosta millään!

Toissapäivänä tehtiin yhdessä pizzaa. Eilen askartelimme villalangasta tupsut. Hupsuille tupsut! Tänään leivotaan pullaa. Kortti- ja seurapelit, kirjat ja elokuvat ovat nyt in.

Emme onneksi ole ainoat, jotka rentoilevat. Dubain rakennusmiehillekin on koittanut heinä- ja elokuuksi hieman helpommat ajat: keskipäivän työtauko on klo 12.30-15.00. Yritykset, jotka eivät noudata työtaukoa, saavat 10000 dirhamin sakot. Jos tauon aikaan sattuu pistäytymään ulkona, näkee siellä täällä maassa lojuvia työmiehiä päivänokosilla. Kuin värikäs ihmismatto.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei taas ja anteeksi, että jo toistamiseen häiritsen:)Jos vain sopii niin tulen kyselemään tässä lähiaikoina kysymyksiä Dubaita koskien.
Nyt olemme hotellia valikoimassa ajalle 11.8-18.8 ja kylläpäs löytyy monia ja ihan valinnan vaikeus on iskenyt. Tällainen hotelli vaikuttaa todella hyvältä http://www.booking.com/hotel/ae/qamardeen.html?aid=311095;label=hotel-67307-ae-Ak0Yf_Q*pYZNasHjqE2H5AS1056170597;sid=bda75238fcbefb6225d927541fb2467f;checkin=2009-08-11;checkout=2009-08-18, mitä mieltä olet? Entäpä Sheikh Zayed Road-alueella sijaitsevat hotellit, onko alue keskeisellä paikalla?
Jos sinulla on jotain erityisiä hotelleja joita haluaisit suositella otamme ne ilomielin vastaan, kiitos jo etukäteen:)
ps. Vaikuttaako ramada jo ennen alkamistaan kyseiseen loma-aikaamme?

Kati kirjoitti...

Hei vaan, etkä häiritse ollenkaan! Jos haluat vastaisuudessa esittää lisää kysymyksiä, voit lähettää ne myös suoraan sähköpostiini info@katimustonen.com, jolloin vastaan suoraan sinulle.

En tunne hotellia mutta se vaikuttaa upealta. Sijaitsee vanhassa kaupungissa (sekin on Sheikh Zayedilla!) Dubai Mallin vieressä - niissä riittää katseltavaa jo pariksi päiväksi. Lisäksi heillä on kuljetus muihin Malleihin ja rannalle. Sheikh Zayed on rantaviivan suuntainen seitsenkaistainen katu, josta on hyvät yhteydet joka paikkaan. Ibn Battuta Mall ja Mall of the Emirates (ja Dubai Mall) ovat sen varrella, rannalle kestänee noin 10-15 min.

Tunnen hotelleista vain jotenkuten 2 rantahotellia; Meridien Mina Seyahi sekä Grand Habtoor, sillä olemme käyneet niissä syömässä ja altailla sekä rannalla. Vaikuttavat tosi kivoilta nekin.

Ramadan alkanee 22. elokuuta eikä sen pitäisi vaikuttaa teidän lomallanne mitenkään!

Yst. terv.