ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)7.6.09

Teidän Korkeutenne, ...

Onko mieleesi koskaan tullut ottaa yhteyttä Arabiemiirikuntien varapresidenttinä ja pääministerinä sekä Dubain hallitsijana toimivaan sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoumiin? Nyt se on mahdollista! Hänelle on nimittäin tänä keväänä luotu omat viralliset nettisivut www.uaepm.ae, jotka toimivat virallisena informaatiolähteenä sekä kommunikointikanavana Dubain hallitsijan ja yleisön välillä.

Sivut on laadittu sekä arabiaksi että englanniksi. Niiltä selviävät hallitsijan erilaiset roolit ja velvollisuudet, sekä häntä koskevat päivittäiset uutiset. Sieltä löytyvät hänen puheensa ja visionsa. Myös hallituksen viimeiset edistykset, strategiat, päämäärät jne. tulevat sivujen lukijalle tutuiksi.

Sivujen välityksellä pääsevät sekä lehtimiehet että myös ihan tavalliset Matti Meikäläiset yhteyteen sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoumin kanssa. Hän on vastaanottanut sivujensa kautta yli 1000 kysymystä. Huhtikuussa hän piti sähköisen vastaussession valikoimiinsa lehtimiesten esittämiin kysymyksiin (yli 70 kpl), jotka koskettelivat hyvin paljon poliittisia ja hallinnollisia aiheita sekä talouskriisiä. Viime viikolla hallitsija vastaili ensimmäistä kertaa sähköisesti tavallisen yleisön esittämiin kysymyksiin (laskujeni mukaan 56 kpl), jotka käsittelivät mm. poliittisia aiheita, nuorten ajotyyliä, emiratisaatiota, lastenkasvatusta, hallitsijan ruokavaliota ja kirjallisuusmakua.

Kannattaa myös tutustua sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoumin toisiin nettisivuihin http://sheikhmohammed.ae, joilta löytyy lähempää tietoa halitsijasta itsestään ja Arabiemiraateista (maantieto, hallinto, historia, turismi, tapahtumat), paljon valokuvia ja myös katkelmia hallitsijan kirjoittamista runoista.

Ei kommentteja: