ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)8.4.09

Wafi

Kävin tänään pitkästä aikaa juoksemassa kuntosalilla, sillä päiväsaikaan alkaa ulkona olla turhan kuuma (kello 9 tänä aamuna oli asteita +26°C). Loistava paikka juoksemiseen on Pharaohs' Clubin kuntosali Wafissa. Juoksumattoja on paljon, ja niissä on jopa jokaisessa oma televisioruutunsa!

Wafi on luksus ostoskeskus, mutta siellä on myös paljon hyviä ravintoloita, pyramidin muotoon rakennettu Raffles-hotelli, Pharaohs' Club (ulkona uima-allas ja virtaava joki; sisällä kuntosali, Dubain korkein kiipeilyseinä, sauna yms.) sekä moderni souq Khan Murjan. Khan Murjan on kopio 1300-luvulla Baghdadissa sijainneesta legendaarisesta arabialaisesta souqista. Se on islamilaista arkkitehtuuria, ja sijoittuu kahteen maanalaiseen kerrokseen. Myyjät tulevat eri arabimaista.

Souqin sisäpihalla on arabialainen ravintola Khan Murjan, joka valittiin juuri Time Out -lehdessä Dubain parhaaksi ravintolaksi sarjassa Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka. Se on tittelinsä ansainnut; ruoka on erinomaista, ravintola on viehättävä ja tarjoilijat ovat asiantuntevia. Ruoka-annokset ovat näytillä ravintolassa, joten asiakkaan on helpompi valita omansa.

Ei kommentteja: