ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)2.4.09

Kameliobsessio?

Älkää luulkokaan, että minulla on joku pakkomielle kameleista! Yritän vain saada aiheesta kaiken irti nyt, kun olemme täällä:)

Näin lehdessä tässä eräänä päivänä artikkelin kamelinmaitosuklaan valmistajasta "Al Nassma". Heidän esittelytilansa sijaitsee tässä lähellä Al Ainin tiellä. Lapset autoon ja matkaan! Esittelytila oli pieni, mutta viehättävä, ja siellä sai maistiaisia. Al Nassman myyntiedustaja kertoili suklaan valmistuksesta. Tämä retki oli lastenkin mieleen sillä suklaa...mmmmmmmmmmmmmm... ei ollut hassumpaa!

Al Nassman esittelytila sijaitsee Camelicious:in kamelinmaitotehtaan yhteydessä. Sinne ei päästetä vielä vierailijoita. Olemme kotona muutaman kerran maistelleet Camelicious:in mansikanmakuista kamelinmaitoa positiivisesti yllättyen.

Tänään supermarketissa ruokaostoksia tehdessäni kameliobsessioni ei kuitenkaan riittänyt kamelinlihan ostamiseen. Kaikella on rajansa.

Ei kommentteja: