ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)19.12.13

Citywalk ja joulupihvi


Al Wasl Roadin ja D71:n kulmaan avattiin muutama viikko sitten uusi 13000 m2 laaja shoppailu- ja ravintolakortteli: Citywalk. Alueen kehittäjänä on Meraas Holding, ja sieltä löytyy lähinnä merkkiliikkeitä ja innovatiivisia ravintoloita. Citywalkia reunustaa eurooppalaistyylinen bulevardi lehtipuineen.

Citywalk on vasta osittain valmis, myöhemmin sen yhteyteen tullaan muun muassa rakentamaan tekojärvi ja lasten leikkialue. Citywalkista muokataan trendikkäiden ihmisten tapaamispaikkaa, sensaatiomaista uutta korttelia. Ulkoilmakonsertteja, markkinakojuja, katutaiteilijoita.

Kaksi trendikästä opasta kävi eilen testaamassa Citywalkin The Butcher Shop & Grill -ravintolan. Joululounaaksi joulupihvi. Erinomaista!

Matkani suuntaa huomenna Tukholman kautta Helsinkiin joululomalle. Oikein tunnelmallista joulua ja ihanaa uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

Citywalkin bulevardi on ilmava.

Ladies' fillet eli joulupihvimme.

Ei kommentteja: