ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)8.10.13

Uintia, tennistä ja lenkkeilyä


Kolmella lapsellamme on paljon harrastuksia iltaisin. Se vaatii vanhempien osallistumista, sillä autotta ei täällä pääse mihinkään. Kun lisäksi mieheni ja minä harrastamme lenkkeilyä, ovat illat aikamoista aikataulujen yhteen sovittelua.

Tyttäreni harrastaa kilpauintia Premier Swim Academy:ssä (Academic City). Lisäksi hän on aloittanut uuden harrastuksen: taitouinnin Synquatics-uimaklubissa (lähellä Safa Parkia). Taitouintitunteja on mielenkiintoista seurata, sillä ryhmä edistyy hurjaa vauhtia (alla muutama kuva).

Pojat pelaavat tennistä tällä kaudella Emirates Tennis Academy:ssa (Safa Park). Niinpä sinne hurautetaan kolmena iltana viikossa.

Safa Park on vuonna 1975 valmistunut puisto, jonka pinta-ala on 64 ha. Puisto on rikas kasvillisuudeltaan ja eläinkannaltaan. Sieltä löytyy myös paljon jalkapallo- ja koripallokenttiä, leikkipuistoja, piknik-alueita, nurmikkoja. Pääsymaksu on 3 dhs.

Onneksemme puistoa kiertää 3,4 km pituinen pururata lenkkeilijöille. Meidät voi siis useinkin pongata lenkkeilemästä Safa Parkilta sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin. Tervetuloa lenkkiseuraksemme!

Taitouintia harrastavat vain tytöt.

Pyramidin harjoittelua.

Välillä voi ihailla Business Bayn pilvenpiirtäjiä.

Ei kommentteja: