ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)14.1.13

Hemmottelupäivä Dubai Outlet Mallissa


Kun työpäivästä eilen tulikin yllättäen vapaapäivä, päätin hemmotella itseäni. Tunnin mittaisen raikkaan (+13°C) aamulenkin jälkeen suuntasin autoni kohti Dubai Outlet Mallia.

Outlet Mallihan on osa valtavaa Dubailand-projektia (www.dubailand.ae), jonka valmistuminen on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen. Jonain päivänä Outlet Mallia tulevat ympäröimään kymmenet huvipuistot, hotellit ja ostoskeskukset. Tällä hetkellä sitä ympäröivät vain kamelit ja aavikko.

Ensin herkullinen cappuccino ja sokerimunkki French Bakeryssa. Nautinto. Sitten kauppoihin. Shoppailuhan se sitä naisen parasta hemmottelua on.

Kun Nine West -liikkeestä löytyi kahdet kengät yksien hinnalla, oli päivä täydellinen.

Nine West ja Esprit. Ah!

Kehdet kengät yksien hinnalla. Terkkuja Lohjalle!

3 kommenttia:

Marjut M kirjoitti...

Voi kun on kivan näköisiä kenkiä. Itse kans lähden lomalle Dubaihin viikon päästä. Pitää kans suunnistaa kenkäostoksille tuonne Dubai Malliin. Mietin täälä vain, että saako Dubaissa kulkea sellaisissa sandaaleissa, että varpaat näkyy? Ilmeisesti saa, kun olet kans ostanut sellaiset, mutta päätin kysyä asian paremmin tietävältä :) ei vara venettä kaada

Kati kirjoitti...

Hei Marjut! Tervetuloa Dubaihin! Tottakai saa käyttää sandaaleja. Niissä kuljen kesät talvet...

Marjut M kirjoitti...

Kiitos, on ihana tulla sinne lämpimään. Nyt on jo niin kova matkakuume ja etitään kilvan tietoa Dubaista (toki oon tehnyt sitä jo matkan varaamisesta lähtien enemmän tai vähemmän joka päivä :) Mutta hyvä juttu, että sandaalit saa pakataan joukkoon ja ehkäpä löydän sieltä myös uudet sellaiset :)