ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)8.8.12

Kesäretki soukeihin

Olen kesäisin puuhamamma, talvisin turistiopas, mutta eilen päätin yhdistää nämä molemmat ammattini. Mittari näytti +43°C, ja kosteus tarttui ihoomme kuin tarrapaperi, kun lähdimme lasten kanssa soukeihin.

Elämä soukeissa jatkuu ennallaan kuumasta kesästä huolimatta. Abrat kulkevat. Soukit käyvät kauppaa. Maustekauppias kertoo hauskoja juttujaan. Kauppalaivat odottavat matkatavaraa. Moskeija kuuluttaa rukouskutsujaan.

Vuokrasimme abran meille puoleksi tunniksi. Siinä sitten ihailimme Dubainlahden rauhaa auringon painuessa mailleen. Hyvää yötä, aurinko!

Kotimatkalla auto tuoksui vanilja- ja kanelitangoilta.

RTA (kaupungin liikennelaitos) vuokraa abroja 60dhs/30min. Kyytiin mahtuu 20 henkeä.

Kauppalaivat kulkevat Iraniin, Intiaan, Pakistaniin. Pyykit kuivuvat tuulessa.

Viehättävä Bayt Al Wakeel -ravintola on ihan tekstiilisoukin keskellä.

Shindaghan kauniita entisöityjä rakennuksia.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Abra kyytiä ei jätetä väliin seuraavallakaan reissullamme, on ihan mukava kokemus :) .Nuo kauppalaivat ulkoisella olemuksellaan ei houkuttaisi kyllä merelle mukaan lähtemään (varmaankin silti ihan toimivia).

Kati kirjoitti...

Joo, tuntuu uskomattomalta, että ne kestävät pitkiä merimatkoja, mutta ilmeisesti ovat lujempaa tekoa kuin miltä näyttää!