ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)11.9.11

Harrastusbuumi päällä taas

Lämpötila pyörii täällä päivisin +40°C:n korvilla, ja siihen päälle 75% kosteutta. Mutta meikäläisiä ei lannisteta, lienee sitä kuuluisaa suomalaista sisua!

Harrastukset ovat pyörähtäneet käyntiin täydellä teholla. Iltamme täyttävät lasten tennis- tai uimatunnit tai sekä tennis- että uimatunnit.

Eikä pidä unohtaa vanhempien lenkkeilyharrastusta. Eilenkin illalla viiden kilometrin hikisellä lenkillä ulkona. Huh hellettä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! Tosi mukava lukea sun kirjoituksia. Oon tulossa Dubaihin marraskuussa ja ajettelin käydä yhtenä päivänä Abu dhabissa. Millä sinne kannattais mennä? :)
-Jenni-

Kati kirjoitti...

Hei Jenni! Tervetuloa Dubaihin! Abu Dhabiin pääsee taksilla tai vuokra-autolla. Sinne menee myös RTA:n busseja, jotka ovat ilmeisesti tosi edullisia. Ne lähtevät Al Ghubaiban linja-autoasemalta Bur Dubaista (lähellä Dubainlahtea ja Carrefouria). Yst. terv. Kati

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon vastauksesta!Meilläpä näköjään on hotelli just ton linja-autoaseman lähellä, nice. Ei muutakun Abu dhabiin pyörähtämään :) Jo neljäs kerta Dubaissa, oon ihan rakastunut paikkaan :)Mukavaa syksyn jatkoa (vaikka ei noi ilmat siellä kovin syksyisiä olekkaan)!

Kati kirjoitti...

Kiitos, samoin!