ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)20.2.11

Arabia's Wildlife Centre
Tänään lomatiimimme ohjelmaan kuului tutustuminen Sharjah:issa sijaitsevaan Arabia's Wildlife Centreen, joka on avattu vuonna 1999. Eläintarha on luokassaan ainutlaatuinen - siellä voi tustustua kaikkiin Arabian niemimaalla tavattuihin eläinlajeihin (yli 100); sekä nykyisiin, että jo luonnossa sukupuuttoon kuolleisiin.

Kierros alkoi käärmeistä ja monenmoisista liskoista, sitten skorpionit, kalat, hyönteiset ja linnut. Mainiot villikissat. Ja ketut. Näinpä kyllä muutama päivä sitten Arabian ketun ihan luonnossakin ajaessani tytärtäni uimatunnille! Lopussa saimme vielä tarkkailla mm. pelottavia susihukkia, hyeenoja ja erittäin harvinaista Arabian leopardia.

Arabia's Wildlife Centre oli positiivinen kokemus. Yleisvaikutelma oli erittäin siisti. Eläimillä oli paljon tilaa vaellella luonnollisen kaltaisessa elinympäristössään. Niiden elämä näytti rauhaisalta ja suojellulta, jopa valokuvaaminen oli sen takia kielletty.

Arabia's Wildlife Centren jälkeen siirryimme vieressä sijaitsevalle Children's Farmille, jossa lapset saivat ihailla ja syöttää mm. kameleita, vuohia ja aaseja. Hellyttävä vuohivauva. Hi, Sweety! Äiti, onko tuo feikki kameli, kun siinä on reikä?

Ei kommentteja: