ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS



--------------------------------------------------



DUBAI TUTUKSI (BLOGI)



4.12.10

Ferrari World Abu Dhabi




Meillä oli kunnia saada kutsu Ferrari World Abu Dhabin virallisiin avajaisiin Yas-saarelle 30. marraskuuta. Ferrari World Abu Dhabi on noin 200 000 neliömetrin kokoinen teemapuisto, ja ensimmäinen laatuaan maailmassa!

Avajaiset alkoivat drinkillä Yas-hotellissa, josta sitten siirryimme illan pimetessä varsinaiseen Ferrari Worldiin. Avajaisiin osallistui noin 2000 kutsuvierasta, joukossa mm. Abu Dhabin hallitsijasukuun kuuluva Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, F1-kuskit Fernando Alonso ja Felipe Massa ja Maranello-yhtiön presidentti Luca di Montezemolo. Ja me kaksi!

Avajaiset kruunasi taiteellinen show "Power meets Elegance", joka oli saanut inspiraationsa sekä Abu Dhabin että Ferrarin historiasta, ja joka yhdisti ne mielenkiintoisella tavalla toisiinsa.

Avajaisten jälkeen me kutsuvieraat saimme mielin määrin kokeilla Ferrari Worldin laitteita, tutustua Ferrarin historiaan ja mekaniikkaan ja nauttia ravintoloiden annista. Kiva kokemus!

Puisto sopii kaikenikäisille, sillä sieltä löytyy laitteita sekä lapsille että aikuisille, Ferrari-tietoa aikuisille sekä ravintoloita, jotka eivät kaikki ole vain pikaruokapaikkoja. Varautukaa kuitenkin kävelymaratoniin, sillä 200 000 neliömetriä tuntuivat pohkeissa seuraavana päivänä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei

Tulemme jouluksi Dubaihin ja olemme suunnitelleet käyvämme myös Ferrari puistossa-lapset odottavat jo innolla.
Matkan Abu Dhabiin ajattelimme mennä lija-autolla.Kysyisinkin nyt,että ilmeisesti kannattaa mennä sitten Abu Dhabin linja-autoasemalta taksilla sinne puistoon ja lähtiessä takaisin vai kuinka ? Onko muita hyviä neuvoja Ferrari puistoa ajatellen ? kiittäen
t.paula

Kati kirjoitti...

Hei Paula!
Helpoin tapa päästä Yas-saarelle Dubaista on vuokrata auto tai mennä taksilla (netin mukaan hinta yhteen suuntaan noin 200 dhs Dubai Marinasta). Bussilla pääsee myös (Bur Dubain bussiasemalta), mutta matka kestää paljon kauemmin, sillä Abu Dhabissa on vaihdettava toiseen Yas-saarelle menevään bussiin tai mentävä loppumatka taksilla.
Infoa puistosta löytyy www.ferrariworldabudhabi.com-sivuilta. Varatkaa reissuun kokonainen päivä ja hyvät kävelykengät jalkaan!