ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)17.6.10

Vieraita Belgiasta

Belgialaiset ystävämme tykkäävät meistä niin kovasti, että uskalsivat tulla Dubaihin näin kesähelteellä. Ihanaa olla suosittu!

Alkuviikosta vierailimme kamelitalleilla Al Ainin tien varrella. Lämmintä +52°C, ja hiekka poltti jalkojen alla. Varsinainen seikkailu, sillä automme juuttui hiekkaan tallin pihalla. Onneksi kamelifarmilta löytyi porukkaa hinaamaan meidät takaisin tielle.

Tiistaina ystävämme osallistuivat Jumeirahin moskeijan opastetulle kierrokselle (la, su, ti ja to klo 10) ja kokivat sen mielenkiintoiseksi (katso www.cultures.ae). Eilen vierailimme Children's Cityssä (katso www.childrencity.ae), jossa lapset katselivat maailmaa kärpäsen silmin, tutustuivat ihmisen sisäelimiin ja tekivät valtavia saippuakuplia.

Loppuaika on kulunut merellä ja uima-altaalla. Tänään shoppailua, huomenna tietenkin brunch ja lauantaina -vihdoinkin- nousu Burj Khalifan näköalatasanteelle. Ja sitten aika taas hyvästeille, nyyh nyyh ja hei hei, tavataan elokuun lopulla Belgiassa...

Ystävyys on elämän suola.

Ei kommentteja: