ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)2.3.10

Arabiemiraateissa sataa

Negatiivista: Sataa kaatamalla. Ukostaa. Salamoi. Tiet peittyneet veteen, mottoritie poikki. Valtavat ruuhkat.

Positiivista: Ihana raikkaus. Sateen kodikas ropina. Puhtaat rakennukset. Pölytön ilma. Ja ennenkaikkea kivaa vaihtelua!

4 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

No, se oli maaliskuuta viime vuonnakin, kun meidän lomallemme sattui ukonilmoja harva se päivä eikä aurinko paljon näyttäytytynyt kuin muutaman päivänä. Eli todella huono tuuri ilmojen suhteen. Mutta todella se kyllä raikastaa ilman!

Kati kirjoitti...

Lapsista oli ainakin kivaa, kun saivat päivän sadevapaata koulusta:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, oltiin perheen kanssa Al Fattan Marine Towersissa (Oasis Beach Tower) viikon verran ja eikäkön viimeisenä iltana la 27.2.10 tullut kunnon ukkosmyrsky, jolloin myös ala-aulan kauppakeskuskin tulvi. Näytti, että seinärakenteestakin tuli vettä suoraan sisään. No, pesihän se meidän 45. kerroksen asunnon ikkunat ihan priimakuntoon... ;-)

Kati kirjoitti...

Kyllä vettä tulee sisälle sateiden aikana. Wafin ostoskeskuksessa oli mainitsemasi ukkosmyrskyn jälkeen vesisankoja siellä täällä vastaanottamassa kattovuotoja. Hupaisa näky.