ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)28.1.10

Dubai Shopping Festival

Nyt kaikki tänne! Tänä iltana alkaa taas vuosittainen Dubai Shopping Festival (DSF) -tapahtuma. Luvassa 32 päivää mm. tanssi- ja musiikkiesityksiä, haukkanäytöksiä, kamelikulkue, aavikkoleiri ja, mikä parasta, alennusmyyntejä. Päivittäiset tapahtumat löytyvät nettisivuilta www.mydsf.ae.

Kaikki mukaan, kaikki mukaan, yksin ei saa jäädä kukaan!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kati! Shopping Festival-aikaan ei ole mahdollisuutta vielä Dubaihin päästä, mutta jo toistamiseen pääsiäisenä kylläkin. Shoppailusta tuli mieleeni; onko sinulla kokemusta Dubai Outlet Mallista; onko käymisen arvoinen paikka. Viime vuonna tuli kahlattua valtaosa muista ostoskeskuksista läpi, mutta tuonne emme ehtineet.
Täällä Suomen paukkupakkasissa kaipaa todella jo Dubain lämpöön..

t. Tanja

Kati kirjoitti...

Moi Tanja! Outlet Mall on lemppari ostoskeskukseni, käyn siellä pyörähtämässä kerran parissa viikossa. Sieltä tekee upeita löytöjä; täytyy vain osua oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Minulla on onni asua Outlet Mallin vieressä - Dubain keskustasta sinne on matkaa noin 25-30 km. Joistakin hotelleista on sinne ilmainen kuljetus, ehkäpä teidänkin?

Tarja kirjoitti...

Hei taas Kati ja terkut Egyptistä!
Lämmintä piisasi sielläkin. Shoppingfestivaaleissa parasta mielestäni on ollut Global Village-tapahtuma ja näytökset ja esitykse kaduilla. Palataan sähköpostilla pikapuoliin ensi viikosta!

Kati kirjoitti...

Hei Tarja! Kauhea tunnustaa, että asumme lähellä Global Villagea, enkä ole koskaan siellä käynyt. Kiitos vinkistä:) Palataan!

Tarja kirjoitti...

No niinhän se on, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä...:)

Anna kirjoitti...

Mieheni on juuri Abu Dhabissa, ja on kaynyt pariin otteeseen tuolla Festivalilla. Osaisitko sanoa, mita sielta kannattaisi ostaa (han kyselee kovasti, mita haluaisin) nyt nain Festivalin aikana?

Kati kirjoitti...

Hei Anna! Shopping Festivalin aikana on ihan normaalit alennusmyynnit, ei sen kummemmin ole mitään erityistä tuoteryhmää, mikä olisi muita edullisempi. Tyypillisiä tuliaisia täältä ovat mm. taatelit, mausteet ja vaikkapa korut kultasouqista. Mutta kaupoista löytyy kyllä myös kaikkea mitä muistakin suurkaupungeista, esim. merkkivaatteita. Siitä vaan ostoslistaa laatimaan:)