ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)23.1.10

Dubai Mallin auttavat sielut

Käväisin tänään taas Dubai Mallissa. Onnistun jostain syystä parkkeeraamaan autoni joka kerta eri parkkihalliin, joten olen aina päästäni pyörällä kun nousen ylempiin kerroksiin.

Ja missäs se Kinokuniya nyt olikaan? Ei hätää, lukuisien Help Deskien virkailijat auttavat aina yhtä ystävällisesti. Tänäänkin. En malttanut olla kysymättä virkailijalta, kuinka hän voi tuntea Dubai Mallin niin läpikotaisin. Sanotaanhan sen olevan pinta-alaltaan noin 1,1 miljoonaa neliömetriä. "Meillä on kuukauden verran koulutusta, jolloin kuljemme täällä ristiin rastiin joka päivä", selitti virkailija. "Ja teitä ennen ainakin 5000 asiakasta on jo kysellyt Kinokuniyaa", jatkoi hän nauraen.

Reitti Kinokuniyaan löytyi prikulleen hänen ohjeidensa mukaan. Ja takaisin parkkihalliin löysin ihan itse. Waude.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tähän voin kyllä tosiaankin yhtyä. Palvelu Dubai Mallin opastustiskeillä oli tosiaankin erinomaista..joskin se oli erinomaista muissakin kauppakeskuksissa. Sitä mekin ihmettelimme siellä seikkaillessamme, että miten kummassa henkilökunta voi tuntea koko kauppakeskuksen.

En kyllä yhtään ihmettele, jos "vahingossa" ajat autosi aina eri paikkaan..sitä kylläkin ihmettelen miten uskallat ylipäätäsi ajaa siellä :)

Kati kirjoitti...

Kiitos lohdutuksen sanoista, Heli! Ajaminen täkäläisessä liikenteessä on, ihme kyllä, helpompaa kuin Dubai Malliin parkkeeraminen;)