ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)3.12.09

Viehättävä Dubai Mall
Bastakiyan alue on aina ollut suosikkikorttelini Dubaissa. Voisin kävellä tuntikausia sen pikku kujilla kyllästymättä. Piipahtaa jossain sen entisöidyistä taloista. Ihailla sen tuulitorneja. Juoda "Lemon and Mint" -drinkin jossain sen viehättävistä kahviloista. Vierailla sen taidegallerioissa.

Dubai Mall on kuitenkin kovaa vauhtia nousemassa toiseksi suosikkikorttelikseni. Itse ostoskeskuksessa jo sinänsä on jotain ytyä: maailman suurin karkkikauppa, akvaarioseinä, Gold Souq, luistinrata, Kinokuniya-kirjakauppa. Waitrose Supermarket, josta saa possua ja ihan melkein ruisleivän makuista leipää (rye bread).

Ulkona Waterfront Promenadelta on uskomattomat kuvauskulmat Burj Dubaihin. Suihkulähdeshowt iltaisin klo 18.00-23.00 ovat näkemisen arvoiset. Viehättävä silta yhdistää Dubai Mallin Souq Al Bahariin ja Old Towniin, myös satumaiseen Palace-hotelliin. Ravintoloita löytyy joka lähtöön.

Näin talvella Old Townin puut on valaistu pikku kynttilöin. Kyllä nekin kelpaavat joulukuusen puutteessa.

Ei kommentteja: