ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)14.10.09

Vierailuviikko

Meille on tullut ystäväperhe Belgiasta viikoksi kylään. Voi sitä riemua ja mekastusta. Matkalaukussa itse tehtyä kirsikka- ja mustaviinimarjahilloa ja paljon ranskankielisiä kirjoja.

Ajattelin, että teitä kenties kiinnostaisi tietää, mitä turistiopas näyttää Dubaista omille vierailleen! Koska ystävillämme on kaksi pientä lasta, heidän lomansa tulee olemaan hyvin vesipainotteinen eli oman kylämme uima-allas on must joka iltapäivä.

Tänään viemme ystävämme aamu-uinnille The Walk at Jumeirah Beach Residence:en, jossa lapset saavat mielin määrin peuhata hiekassa ja merivedessä. Nautimme lounasta jossain Walkin ravintoloista. Huomiseksi olen spotannut meille pari lapsiystävällistä museota Dubainlahdelta. Perjantaiksi olemme varanneet yllätyksen (shhhhhhhhhh!) eli liput delfiininäytökseen (Dubai Dolphinarium), jonka jälkeen nautimme brunssin Bur Dubain Mövenpick-hotellissa. Lauantaina lähdemme Wafin uima-altaille ja kaiketi lounastamme Khan Murjan -ravintolassa. Sunnuntaina suuntaamme uudelleen merelle, tällä kertaa Jumeirah Beach Parkiin piknikin kanssa. Ja maanantaina on sitten Se Shoppailupäivä; kierros jossain Dubain ostoskeskuksista (esim. Mall of the Emirates tai Dubai Mall).

Toivottavasti löysitte tästä vinkkejä omalle lomallenne!

Ei kommentteja: