ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)23.5.09

Seitsemän tähden aamiainen


Viime syksynä vieraitamme ilahduttaaksemme päätimme käydä aamiaisella Burj Al Arab:issa. Kerranhan se on koettava! Pukeutumiskoodina oli "smart casual" tai paikallinen perinneasu, joten mieheni ja minä päätimme pukeutua kanduraan ja abayaan. Vaaleat kiharani pursuilivat ulos sheila-huivin alta, mutta muuten kaiketi menimme ihan täysiverisistä Arabiemiraattien kansalaisista.

Jätimme pienen punaisen Seatimme portieerille valkoisen Rolls-Royce-rivistön keskelle parkkeerattavaksi. Ravintolamme oli toisessa kerroksessa, sinne noustiin liukuportaita akvaarioseinän vierestä. Maailman parasta teetä, maailman parasta kahvia ja maailman parasta kaakaota, unohtamatta tietenkään maailman parasta appelsiinimehua. Kääpiökokoisia (itse kun olemme kaikkea muuta!) leipiä, leivoksia, jogurtteja, hedelmiä. Tarjoilija sataprosenttisesti käytettävissämme. Nautimme aamiaisesta hiljaa ja hartaasti.

Seitsemän tähden hotelli. Seitsemän tähden aamiainen. Onneksi ei laskussa ollut seitsemää nollaa!

Kovin oli kultainen koristelu hotellissa, jopa naistenhuoneessa käynti oli elämys. Nousimme hissillä yläkerroksiin ihaillaksemme näkymiä. Burj Al Arabissa, tässä maailman kalleimmassa hotellissa, jossa on vain sviiittejä, on 27 kerrosta, ja se on 321 metriä korkea. Se sijaitsee keinotekoisella saarella, ja sitä on ihailtava kaukaa - edes sinne vievälle sillalle asti ei pääse ilman huone- tai ravintolavarausta.

Ei kommentteja: