ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)3.4.09

Friday Brunch

Jokaisen Dubaissa kävijän on ainakin kerran käytävä Friday Brunchilla! Niitä löytyy Dubaista joka lähtöön. Parhaat brunchit löytyvät hotellien ravintoloista.

Valinnanvaraa on: italialaista brunchia, kansainvälistä brunchia, aasialaista brunchia... Hotelliravintoloiden bruncheilla hinnat lienevät 150 dirhamista ylospäin, lapset maksavat puolet hinnasta ja pikkulapset ovat ilmaisia. Usein hotelleilla on tarjolla kaksi hintavaihtoehtoa, joista halvin on vesi/mehulinjalla ja kalleimpaan sisältyy rajoittamaton määrä alkoholia.

Syödä saa siis niin paljon kuin jaksaa, tarjolla on alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia. Parhaimmilla bruncheilla on valmispöytien lisäksi eri kokkauspisteitä (live stations), joissa jokaisessa on oma kokkinsa asiakkaan toivomuksia toteuttamassa.

Ostereita. Susheja. Suklaasuihkulähde. Suklaamousseja. Tiramisuja. Lista on loputon!

Friday Brunch ei ole vain ruokaa, vaan se on kokonainen kulttuuri. Lapsille on erilaista ohjelmaa. Toisinaan taikuri kiertelee pöydissä. Toisinaan lapsille tehdään kasvomaalauksia. Toisinaan lapsille on ihan oma leikkihuoneensa, jonne vanhemmat voivat heidät jättää, mikäli itse haluavat syödä rauhassa. Hoitajat vahtivat lapsia ja jopa ruokkivat heidät siellä.

Suosittelen!

Ei kommentteja: