ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS



--------------------------------------------------



DUBAI TUTUKSI (BLOGI)



11.1.11

Dubai Zoo




Dubaissa on eläintarha. Se ei ole maailman suurin tai maailman hienoin, mutta kylläkin ensimmäinen Arabian niemimaalle perustettu eläintarha (1960-luvulla). Dubain eläintarhaa hoitaa Dubain kaupunki (Dubai Municipality).

Eläintarhan asukkeihin kuuluu kirahveja, krokotiilejä, simpansseja, kilpikonnia, flamingoja... Sen sijaan jääkarhuja ei siellä näy!

Eläintarhan kirahvilla on hellyttävä pää. Vuorivuohella viisas katse. Ja kilpikonnan koko sai meidät toivomaan, etteivät lemmikkikilpikonnamme koskaan kasva yhtä isoiksi...

(Dubai Zoo, Jumeirah Beach Road. Pääsymaksu 2 dhs.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Kati!
Mekin kävimme eläintarhassa tällä kertaa. Khalifasta oli huikeat näkymät ja käynti huipulla oli kyllä elämys. Onneksi oli netistä ostetut liput. Uuden vuoden tulitus siellä ja al-Arabilla oli vertaansa vailla. Onnistunut matka taas kerran.

Tänne kantautui tällainen uutinen Gulf Newsista koskien Dubain asuntokuplaa. Mielenkiinnosta kyselen, millaisista hinnoista puhutaan esim. vuokra-asuntomarkkinoilla? Emme ole kuitenkaan hankkimassa asuntoa, vielä :D

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/01/dubain-kodin_kylkiaiseksi_saa_maseratin_2283728.html

t. Enzo

Kati kirjoitti...

Hei Enzo!
Kiva, että matkanne onnistui! Olipas mielenkiintoinen artikkeli. Hinnat riippuvat paljon asunnosta ja asuinalueesta, mutta katsopas www.propertyfinder.ae, sieltä voit pongata juuri sellaisen asunnon kuin haluat.
T: Kati