ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)10.1.11

Sheikh Mohammed - Life and times


Joulupukki oli tuonut meille Sheikh Mohammedista kertovan kirjan "Sheikh Mohammed - Life and times". Kuinka se pukki osasikin?

Kirja on viime kesänä pois nukkuneen kuninkaallisen valokuvaajan Noor Ali Rashidin laatima, runsaasti valokuvia sisältävä upea teos. Se lähtee liikkeelle Dubain ja Al Maktoumin dynastian synnystä 1830-luvulla, kertoo Dubain kehityksestä moderniksi kaupungiksi erityisesti edesmenneen Sheikh Rashid bin Saeed Al Maktoumin aikana, kuvailee Arabiemiraattien perustamista vuonna 1971 ja jatkaa nykypäivän tapahtumiin asti.

Kirja antaa lujan käsityksen Sheikh Mohammedin elämästä ja saavutuksista. Hän on pitänyt aina kiinni visiostaan saada Dubai maailman tärkeimpien turismin kohteiden ja kaupankäynnin keskittymien joukkoon. Eikä pidä myöskään unohtaa, että loistavien hallitsijan taitojensa lisäksi Sheikh Mohammed on moninkertainen isä, maailmanlaajuisestikin tunnettu ratsastaja ja kuuluisa runoilija.

"I believe that if the vision is clear then objectives can be easily achieved." Taitaa pitää paikkansa, ainakin täällä Dubaissa...

Ei kommentteja: