ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS



--------------------------------------------------



DUBAI TUTUKSI (BLOGI)



30.5.09

Grillaustauko


Pidimme eilen illalla grillijuhlat ystäviemme kanssa. Istuimme puutarhapöydän ympärillä ulkona hiljaa hikoillen. Kukaan ei kehdannut ehdottaa, että siirtyisimmekö sisälle. Onhan niin ihana istua ulkona puutarhassa tähän aikaan vuodesta! Hiljaa mielessämme kuitenkin päätimme, että seuraavan kerran vasta lokakuussa...

Säätiedoituksessa luvataan huomiseksi +44°C, ylihuomiseksi +44°C ja sitä seuraavaksi päiväksi +44°C. Kuinka mielikuvituksetonta! Nyt alkaa kaikenlainen itsensä grillaus auringonpaisteessa olla liian tukalaa. Päivisin ei ulkona näy ristinsielua. Korttelimme on autio kuin hylätty länkkärikylä. Enää ei näy ulkona leikkiviä lapsia, ei kuulu koripallon jumputusta. Pyörät eivät viuhahtele ikkunan ohitse. Kukaan ei touhua puutarhassaan. Koulun välitunnit vietetään ilmastoidussa jumppasalissa. Lenkkeilymme ovat siirtyneet suosiolla kuntosalille. Niinpä niin - pohjoisessa mennään talviunille, täällä etelässä taas kesäunille!

Myös tennistunnit loppuvat. Tänään oli poikani tennisturnauksen palkintojenjako. Minulla on kunnia olla Silicon Oasiksen kallisarvoisimman ("most valuable") tennispelaajan äiti!

Ei kommentteja: