ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)12.3.13

Barjeel Heritage Guest House


Dubainlahden rannalle on ilmestynyt uusi viehättävä ravintola/majatalo: Barjeel Heritage Guest House. Olen jo monta kertaa siitä ohi kulkiessani hipelöinyt sen ruokalistaa haaveillen. Lista koostuu sekä arabialaisista että kansainvälisistä annoksista. Harvinaisempaa on, että listalta löytyy myös kokonainen hummeri, biryania (paikallinen liha-riisiruoka) sekä umm-alia (paikallinen jälkiruokavanukas).

Haaveista totta... Eilen käväisimme belgialaisten vieraidemme kanssa lounaalla Barjeelissa. Alkuruokana linssi-kikhernekeitto vei kielen mennessään. Pääruokana grillatut hammour- ja sultan ibrahim -kalat olivat maukkaita, samoin hummeri. Jälkiruokana maistelimme umm-ali-annosta.

Ravintola oli uusi, siisti ja tunnelmallinen, ruoka hyvää ja palvelu ystävällistä. Meille tarjoiltiin jopa arabialaista kahvia pöytään maistiaisiksi. Kertakaikkiaan onnistunut lounas!


Hurmaava Barjeel Heritage Guest House sijaitsee Shindaghassa.


Tyyli on perinteisen arabialainen.


Kokonainen hummeri.


Grillattu hammour.

Ei kommentteja: