ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS



--------------------------------------------------



DUBAI TUTUKSI (BLOGI)



15.10.11

Pavilion Dive Centre




Poikamme ovat syntyneet tennispallo kädessä. Tyttäremme taas viihtyy uima-altaalla kuin kala vedessä. Tai kuin merenneito. Siksi päätimme tänä vuonna antaa hänelle syntymäpäivälahjaksi oppitunnin sukeltamisen maailmaan. Nyt ilmojen viilennyttyä, eikun tuumasta toimeen - täältä tullaan Jumeirah Beach Hotel ja Pavilion Dive Centre...

Alle 10-vuotiaita ei vielä hyväksytä varsinaisille sukelluskursseille, mutta 8-10- vuotiailla on mahdollisuus osallistua "Bubble Maker"-tunneille. Osallistujat ensin itse valmistelevat sukellusvarusteensa opettajansa johdolla. Sen jälkeen siirrytään altaaseen, jossa briiffataan tärkeimmistä asioista ja kokeillaan, kuinka varusteet toimivat. Seuraavaksi sitten jo sukelletaankin opettajan vanavedessä kolmen metrin syvyyteen tutkimusretkelle.

Ensimmäinen sukellustunti oli tyttäreni mielestä mahtava kokemus. Super hyper upeaa. Eipä siis taida jäädä viimeiseksi... Pavilion Dive Centren (puh. 04 4068828) opettajat ovat ammattitaitoisia ja mukavia. Lisäksi kaunis Jumeirah Beach Hotel luo sukellukselle kivat puitteet. Lomapuuhaa Sinunkin lapsillesi?

Ei kommentteja: