ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)22.8.11

... ja toinen Iftar (Na3Na3, The Address Dubai Mall)
Tällä kertaa tiemme johti hotelli The Address Dubai Mall -hotellin arabialaiseen ravintolaan Na3Na3.

Pari mielenkiintoista seikkaa:

- Esikoiseni selvitti minulle, että ravintolan nimessä oleva 3 ei suinkaan ole kolmonen, vaan arabialainen äänne, jolle ei löydy vastinetta englannin kielessä.

- Dubai Mallin opasteet ovat huimia: Seuraamalla hotellin parkkitiloihin johtavia kylttejä jouduimme takaisin autotielle. Yrittänyttä ei laiteta, joten kahdella yrittämisellä osuimme hotellin eteen.

Kuskimme riemuksi hotellin edestä löytyi valet parking (auto parkkeerataan puolestasi). Esikoiseni riemuksi Na3Na3-ravintolasta löytyi perinteisten ruokalajien lisäksi chicken shawarma live station (arabialaiseen leipään käärittyä kanaa ja vihanneksia). Minun riemukseni sieltä löytyi herkullinen umm ali sekä perinteisen oud-musiikin soittaja (oud on paikallinen perinteinen kielisoitin). Mieheni riemuksi laskusta sai jäsenkortillamme hyvän alennuksen.

Kaiken kaikkiaan siis riemukas Iftar.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kati!
Sydämeeni asettui haave muutosta Arabiemiraatteihin ja halusin lukea suomalaisten kokemuksista. Laitoin Googleen hakusanaksi suomalaisten kokemuksia Arabiemiraatista ja klikkasin cached:lla sivusi. Löysin siis aivan mahtava blogisi!<3 Ja suuni levisi vielä leveämpään hymyyn, kun huomasin vasta aika paljon blogiasi luettuani, että olet siskoni kaima :D
Kiitos, että kirjoittelet blogiasi, -sydämestä<3
T. Salima

Kati kirjoitti...

Salima! Kiitos kommentistasi ja terveisiä kaimalleni:)