ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)7.8.10

Satumainen hotelli Atlantis


Mikäpäs sen otollisempaa puuhaa elokuiseksi viikonlopuksi kuin tutustumisretki Palmusaarelle hotelli Atlantikseen... Hotellin tornit piirtyivät uljaasti taivaanrantaa vasten kääntäessämme punaisen Seatimme merta kohden. Täältä tullaan, satujen linna!

Buffet-lounas ravintola Kaleidoscope:ssa oli ihana. Aasialaista, italialaista, arabialaista ja kansainvälistä ruokaa, unohtamatta suklaasuihkulähdettä vaahtokarkkeineen. Mitäs me lomalaiset; herkuttelimme kiireettöminä ihaillen samalla näkymää hotellin akvaarioseinään. Kyllä olisivat Suomen järvikalat pelästyneet näitä jättimäisiä sukulaisiaan!

Dubai on tällä hetkellä hiljainen, mutta Atlantiksen käytävillä oli vilskettä. That's the place to be - sen ymmärsimme mekin. Päätimme silti jättää vesipuiston (Aquaventure), akvaarion (The Lost Chambers) ja delfiinien suukottelut (Dolphin Bay) ensi kertaan, sillä vatsa täynnä herkkuja ei kävelystä tahtonut tulla mitään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olemme menossa Dubaihin joulu-tammikuussa 2010/2011.Voitko kertoa täytyykö esim.mainitsemaasi buffet lounaaalle varta paikka? ja miten ?
Olisiko sinulla hyviä ehdotiksia missä voisimme "ottaa" uutta vuotta 2011 vastaan Dubaissa (2 aik ja 9v. ja 14v. pojat)

Kati kirjoitti...

Hei! Ravintoloihin täällä on aina hyvä varata paikka etukäteen, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Atlantiksen sähköpostiosoite ja puhelinnumero löytyvät googlettamalla. En tiedä vielä uuden vuoden menopaikoista, mutta yritän palata asiaan loppuvuodesta. Atlantis lienee hyvä paikka tai entäs aavikkosafari uuden vuoden aattona?

Anonyymi kirjoitti...

héi taas

Matka alkaa lähestyä ja millään ei malttaisi "pöksyissä" pysyä.Varsinkin kun täällä Suomessa on pakkasia pidelleyt
-15-20 astetta jo n. kuukauden.
Kerro vielä mitä voitasi tehdä lapsien kanssa 31.12.2010 vuoden vaihtuessa,että siitä tulisi ikimuistoinen.Toiveena olisi tietty ilotulitukset ?
t.paula

Kati kirjoitti...

Hei taas Paula! Ravintolat mainostavat innolla kalliita uudenvuoden buffeitaan, mutta eiköhän kivointa ole käydä katsomassa Burj Al Arabin tai Burj Khalifan ilotulitukset uudenvuoden aatona. Mitäs jos söisitte illallista jossain Dubai Mallin suihkulähteillä, siellä voi olla aika kiva tunnelma. Osta Time Out Dubaihin saapuessasi, siellä on aina viimeiset meno- ja ravintolavinkit. Hyvää lomaa!