ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)15.8.10

Captain Jack ja Johnny Rockets


Eilisillan meitä viihdyttivät nämä kaksi upeaa miestä: Captain Jack ja Johnny Rockets:

Hämärän saapuessa ja iltarukousten kajahtaessa keksin viedä perheeni Captain Jack dhow-risteilylle, joka lähtee Dubai Marina Walkilta. Risteily kestää noin tunnin ja kiertelee ensin Dubai Marinassa ja sitten avomerellä Palmusaarta lähestyen.

Risteily oli loistava, ehkä myös siksi, että olimme aluksen ainoat matkustajat. Alussa ihailimme Dubai Marinan upeita pilvenpiirtäjiä ja luksuspursia. Avomerellä hurja tuuli viilensi olotilaamme ja keikutti alustamme kuin Titanicia konsanaan. Välillä oli pakko roikkua kaksin käsin parruissa kiinni. Mikäs sen hauskempaa Linnanmäkeä rakastavista lapsistamme... Risteily oli mielettömän kiva, ja paras dhow-kokemukseni Dubaista.

Illan iftar-ateriaksi nautimme hampurilaiset Johnny Rockets -ravintolassa, jota Dubain parhaana hampurilaispaikkana pidetään. Ei hassumpaa! (Vaikka Hesburger kyllä on sarjansa ykkönen...toim.huom.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanista kirjoituksista, näistä saa paljon hyviä vinkkejä.
Mitäs luulet, pitääkö Captain Jack dhow-risteily varata etukäteen vai mahtuuko jos vain "kävelee laivaan"?
Löytyykö laivan lähtölaituri helposti?
T. Rita

Kati kirjoitti...

Hei,Rita! Me ainakin vain kävelimme laivaan. Laivoja lähtee tunnin välein, nyt kuumimpaan aikaan vain iltaisin klo 18 lähtien. Laiva lähtee Marina Walkilta Starbucksin edestä. Suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko risteily maksoi?

Kati kirjoitti...

Risteily maksaa aikuisilta 60 dhs ja lapsilta (2-12 v.) 30 dhs. Suosittelen!