ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)25.5.10

Harrastuksia

Viime viikot ovat täyttyneet esikoiseni tennisotteluista. Perheemme elää enemmän tenniskentällä kuin kotona. Mitalirivistö senkun kasvaa, sillä kahdesta viimeisestä Asteco-turnauksesta tuli kultaa (katso lähemmin www.uae-tennis.com). Kultapoika! Parhaillaan on menossa UAE Development Circuit Ajmanissa, ja sinne mekin taas tänäkin iltana suuntasimme kulkumme. Palasimme ilman mitalia, mutta yhtä kokemusta rikkaampana.

Esikoinen siis pelaa tennistä, tytär kuuluu uimaklubiin ja vanhemmat lenkkeilevät. Kuopukseni on jo pitkään pähkäillyt, mikä olisi se hänen juttunsa. Eilen koulusta saapuessaan hän hihkui riemuissaan: "Hei, olen keksinyt mitä alan harrastaa: lumilautailua!" Näin siis tuumi 5-vuotias miehenalkuni, jonka hiihtokokemus on aivan nollassa. Pyysin kuitenkin ensin kirjoittamaan serkuilleen ja kysymään, eikö se ole hankala harrastus noin pienille. Auttakaa, serkut!

2 kommenttia:

riitta kirjoitti...

Eikö dyynilautailu sopisi paremmin niihin maisemiin =D Tai noh - onhan teillä se laskettelukeskus...

Kati kirjoitti...

No sitä dyynilautailua minäkin aioin ehdottaa, kun niitä laskettelumaastoja olisi tässä ihan lähellä...