ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)8.5.10

City of Life


Viime torstaiaamuna päätimme mieheni kanssa tempaista ja kävimme katsomassa Arabiemiraattien kansalaisen, Ali Mostafan, ohjaaman kohutun filmin "City of Life" uudessa Mirdiff City Centre -ostoskeskuksessa. Elokuva on ensimmäinen täysimittainen Dubaissa kuvattu elokuva, jonka kaiken lisäksi on ohjannut Arabiemiraattien kansalainen.

Filmi oli parodia eritaustaisten ihmisten elämästä Dubaissa, ja vaikka se ei juoneltaan ollutkaan erittäin vauhdikas, oli se upea filmi meille Dubain asukkaille. Intialaisen taksikuskin, eurooppalaisen lentoemännän ja nuoren Arabiemiraattien kansalaisen elämä kudottiin siinä jännäksi kokonaisuudeksi, joka välillä nauratti, välillä itketti.

Tutustumisretki Arabiemiraattien viihteeseen jatkui tutustumisretkellä Arabiemiraattien lounastapoihin. Nauttiessamme kevyttä lounasta Paul Café:ssa, huomasimme suureksi hämmästykseksemme olevamme ainoat vaaleampi-ihoiset asiakkaat, ja ennen kaikkea ainoat, jotka eivät olleet pukeutuneet kanduraan tai abayaan. Jännä päivä.

Ei kommentteja: