ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)19.4.10

Umm Al Quwain ja Khasab


Vietimme perjantaipäivän ystäväperheen kanssa Umm Al Quwainissa veneillen. Vene keikahteli laineilla, ihailtiin kilpikonnia ja kalojen olympiahyppyjä. Rehevä mangrovesaari horisontissa. Piknik ja uimatauko autiolla hiekkarannalla, jolta löytyivät myös Arabian antiloopin (Arabian oryx) sarvet muistoksi. Laitetaan kirjahyllyyn jordanialaisen kamelinluun seuraksi...

Lauantaina matka jatkui kohti Musandamia ja Khasabin kaupunkia (Oman). Olipa sitäkin reissua jo lykätty melkein kolme vuotta! Kaunis rannikkotie. Jylhät vuoret. Kaunis sinivihreä meri. Viehättäviä pikku kyliä. Kalastajia puuhissaan. Hymyileviä ja avuliaita ihmisiä.

Illallinen Golden Tulip Khasab -hotellin terassilla meren yllä kuunsirpin loisteessa ja aaltojen loiskeessa. Oi miten romanttista! Lapsille pingispöytä ja leikkikenttä. Minulle lasi viiniä. Mitä muuta voi toivoa?

Sunnuntaiaamuna lähdimme dhow-risteilylle (The Dolphin Travel and Tourism). Ainutlaatuinen kokemus. Ne maisemat, kalastajakylät, delfiinit, snorklaus. Tänne pian uudestaan.

Illansuussa palasimme kotiin tänne pilvenpiirtäjien ja hiekkadyynien maahan. Reissussa on kiva olla, mutta kotiinkin on aina kiva palata.

Ei kommentteja: