ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)15.2.10

H niinkuin helikopteri

Siinäpä se! Vein eilen kultani helikopterilennolle Dubain ylle. Mahtavaa! Uskomatonta! En osaa sanoa muuta. Tykkäsimme molemmat ihan hurjasti. Ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu.

Kuvissa Port Saeed (yksi Dubain neljästä satamasta), The World, Burj Al Arab ja Burj Khalifa lintuperspektiivistä. Amazing.

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Huh eikö pelottanut että osutte Burj Khalifaan...:) Upeita maisemia, joita itse olen katsellut vain maantasalta, kiva nähdä tätäkin perspektiiviä. Kiitos vielä miesporukan puolesta retkestä kanssasi, mukavaa heillä on ollut loppu lomanenkin. Kuumuutta vain valittavat...:)

Kati kirjoitti...

Ei ihme kyllä yhtään pelottanut, mutta olenkin tällainen sinisilmäinen suomalainen:) Eipä kestä, miesten kanssa oli kiva retkeillä. Tulisivat tänne kesällä, niin eivät enää valittaisi kuumuutta, hi hi!

Unknown kirjoitti...

Varmasti hieno elämys ! Itse katselin dubain kuumailmapallo lentoja, mutta eivät tietysti lennä "keskusta-alueella" ja pilvenpiirtäjien läheisyydessä. "Pallolla" lentäminen, kun ei ole niin ohjailtavissa, vaan ilmavirran suunnat eri korkeuksissa määrävät etenemistä.