ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)9.9.09

Iftar palatsissa

Haluatko kerran elämässäsi tuntea itsesi filmitähdeksi? Jättää autosi ovimikolle parkkeerattavaksi, astua sisään satumaiseen hotelliin ja nauttia glamourista ja säihkeestä kuin Hollywoodin tähdet konsanaan? Siihen sinulla on tilaisuus Hotel Palacessa, joka sijaitsee Dubain vanhassa kaupungissa (Old Town) Burj Dubain juurella. 14 hengen lapsipainotteinen seurueemme kävi siellä eilen iftarilla ravintolassa nimeltä Ewaan. Kolme sanaa: upea, herkullinen, vaikuttava. En osaa sanoa enempää. Olen vieläkin mykistynyt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kati. Olen lukenut blogiasi ahkerasti, täältä saa paljon hyviä vinkkejä. Kiitos sinulle!
Millainen pukeutuminen olisi suositeltavaa, jos menee esim. perjantai brunssille Palaceen?
Vai suositteletko mieluummin Mövenpickiä, josta aiemmin olet kirjoittanut? terv. Rita Helsingistä

Kati kirjoitti...

Hei Rita! En ole käynyt brunssilla Palacessa, mutta iftar oli ainakin loistava. Mövenpickin brunssia voin suositella lämpimästi. Kannattaa aina varata etukäteen, koska se on suosittu.

Kultainen neuvo on täällä, että ravintoloihin on paras pukeutua sovinnaisesti (naisille ei liian lyhyttä ja paljastavaa, miehille housut), niin ei tule ongelmia.

Yst. terv.