ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)23.4.09

Silicon Oasis


Me asumme täällä Dubaissa Silicon Oasiksessa (Dubai Silicon Oasis englanniksi). Se sijaitsee Al Ainin tien varrella ja on noin 20 kilometriä keskustasta. Silicon Oasis on oikeasti iso verovapaa teknologiapuisto jota rakennetaan parhaillaan. Me asumme sen keskellä. Silicon Oasiksen päärakennus muistuttaa ananasta (katso kuva).

Ensimmäiset asukkaat muuttivat Silicon Oasiksen taloihin kesällä 2006. Asuinalueemme on jaettu neljään osaan kirjaimilla: A, B, C ja D. Yhteensä on 560 taloa ja 8 puistoa. Kylässä on kaksi tenniskenttää (D ja Cssä) sekä kolme uima-allasta (B,A ja keskellä). Tenniskentät on usein varattu opettajille mutta kanssa toisille aikuisille ja lapsille. Uima-altailla on aina uimavahti (paitsi silloin kun se on kiinni). Uima-altailla on sekä pieni että iso allas.

Silicon Oasiksen kylässä on pieni kauppa ("Spinneys"), pieni kahvila ("Costa Coffe"), pieni kirjakauppa ("Magrudy's"), ravintola ("Ruby's"), kuntosali (juoksumatto, jumppapallo, painoja, kuntopyörä ja soutulaite), squash-kenttä, iso sali missä on yhteisjumppia, ja pian aukeaa kampaaja ja apteekki.

Minun ja minun perheeni mielestä Silicon Oasis on tosi mukava paikka asua. Se on myös mukava paikka koska: on paljon kavereita, on kiva mennä uima-altaalle, on kiva ottaa tennistunteja 3 kertaa viikossa, tanssia balettia (minun siskoni), jne...

(Tämän artikkelin kirjoittaja on 9-vuotias kirjoittamisesta innostunut poikani.)

Ei kommentteja: