ETUSIVU TIETOA DUBAISTA MITÄ TEHDÄ DUBAISSA BLOGI YHTEYDENOTTO IN ENGLISH EN FRANCAIS--------------------------------------------------DUBAI TUTUKSI (BLOGI)5.4.09

Dubai Mallissa tapahtuu

Eilen illalla kävellessämme Dubai Mallissa tutustuimme "Young Entrepreneur Competition" -tapahtumaan. Nelipäiväisen tapahtuman osallistujat ovat 15-18-vuotiaita koululaisia eri kouluista Arabiemiraattikunnista. Tapahtuman ideana on luoda kilpailuun osallistuville koululaisille yksinkertainen, mutta todellinen yritysympäristö, jossa he kilpailevat kuten oikeassa liike-elämässä näiden päivien ajan, sekä rohkaista Arabiemiraattien nuorisoa toimimaan liike-elämän tehtävissä tulevaisuudessa. Emme olleet koskaan nähneet niin paljon paikallisia ihmisiä yhdellä kertaa. Myytävänä oli vaatteita, tauluja, tarroja, kirjoja, korvakoruja, rannerenkaita,... Innokkaita kauppiaita; saivat jopa meidät ostamaan yhden pashminan lisää. Lahjuksina arabialaista kahvia äidille, paikallisia herkkuja isälle ja suklaata lapsille.

Onnistuimme myös näkemään Dubai Mallin tekojärven suihkulähde-shown. Se oli kerrassaan upea! Tarkoitus on esittää show joka ilta puolen tunnin välein. Samalla voi miettiä syntyjä syviä jossain rannan ravintoloista. Ah sitä tunnelmaa.

Ei kommentteja: